1. Flexibel inzetbare Verpleegkundigen of Verzorgenden (niveau 3)

  Divers MBO, HBO 40 uur per week 19-10-2018

  Ben je een gediplomeerd Verzorgende of verpleegkundige en ben je per direct (of binnenkort) parttime of fulltime beschikbaar? Voor de komende 4 weken zijn wij op zoek naar kandidaten die flexibel inzetbaar zijn voor verschillende diensten voor onze opdrachtgever te Goes.

 2. Verzorgende ig-er en Verpleegkundigen (ook zzp-ers)

  Raalte HBO, MBO 40 uur per week 17-01-2019

  Met spoed zoeken we Verzorgende ig-ers en/of Verpleegkundigen voor zowel verzorgingshuis- als verpleeghuiszorg in de gemeente Raalte. In eerste instantie als flexwerk, ook zzp-ers zijn van harte welkom! Heb jij per week een aantal uren over of missschien wel heel veel? De ouderen zijn er al, nu jij nog!

 3. Thuiszorg Verzorgende IG of Verpleegkundige

  regio Raalte MBO, HBO 40 uur per week 15-01-2019

  Voor Raalte en haar buurtdorpen zijn wij op zoek naar gediplomeerde Verzorgende IG-ers en / of Verpleegkundigen die graag werkzaam zijn in de thuiszorg. Zowel vaste als flexibele uren zijn bespreekbaar. Vind jij het geen probleem om onregelmatig (ochtend, avond, weekend) te werken en spreekt het regionale, kleinschalige en de individuele contacten die je met de cliƫnten aangaat je aan? Informeer gerust geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 4. Verzorgende IG Orthopedie

  Utrecht MBO 24 uur per week 16-01-2019

  Als verzorgende IG kom je te werken in het centrum voor revalidatie en herstel. het centrum is gespecialiseerd in revalidatietherapie voor mensen met hartfalen, COPD en mensen die een hersenbloeding of beroerte (CVA) hebben gehad. Ook mensen die bijvoorbeeld herstellen van een heupoperatie of kanker kunnen in het centrum terecht. Je gaat deel uitmaken van een enthousiast kernteam van verzorgenden en verpleegkundigen die gaan voor het leveren van de beste zorg door Vkamanschap, Aandacht en...

 5. Holding verpleegkundige die wil doorgroeien naar Recovery

  Ede HBO 32 uur per week 15-01-2019

  In opdracht zijn wij opzoek naar een verpleegkundige voor de holding die een functie als recovery verpleegkundige ambieert. Na een korte periode op de holding, waarbij je ervaring doet met het werken op de OK, ga je vanaf maart 2019 in opleiding tot recovery verpleegkundige, waarbij je de eerste 2 maanden voorwerkt op de recovery. De afdeling holding/recovery is een team van verpleegkundigen die samenwerken met anesthesiologen en andere disciplines om de optimale zorg te verlenen....


Bekijk alle Vacatures Zorg en Welzijn
Bekijk de desktop versie van onze website